Verwerkersovereenkomst

Functieomschrijving

Dit privacybeleid informeert jou over de persoonsgegevens die Beequip verwerkt tijdens het sollicitatieproces. Wij vinden het belangrijk er voor te zorgen dat de verwerking van jouw gegevens transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Beequip gaat zorgvuldig om met de gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Waarom verwerken wij jouw gegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens om te beoordelen of wij je een arbeidsovereenkomst zullen aanbieden.

Wij hebben jouw gegevens nodig voor:

  • wervings- en selectiedoeleinden;
  • om met jou te communiceren;
  • om te beoordelen of je geschikt bent voor de functie waarop je solliciteert.

In onze selectieprocedure maken wij gebruik van een online assessment. Zodra je hiervoor in aanmerking komt gebruiken we jouw voornaam, achternaam en mailadres.


Over welke persoonsgegevens hebben we het?

Als je solliciteert op een vacature via de website of rechtstreeks via de betreffende afdeling en/of Human Resources worden de benodigde persoonsgegevens gevraagd, zoals je voornaam, achternaam, geslacht, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, opleidingen, beschikbaarheid, CV en je motivatie.


Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens zolang deze relevant zijn voor het sollicitatieproces. Zodra een vacature gesloten is verwijderen wij alle persoonsgegevens van kandidaten die gesolliciteerd hebben.

Mochten we jouw gegevens willen bewaren om bijvoorbeeld in de toekomst nog eens contact met je op te nemen zullen we hiervoor toestemming aan je vragen.

Als je bent aangenomen voor de baan zullen we jouw gegevens overnemen uit jouw sollicitatie. Deze gegevens verifiëren bij je, en gebruiken we voor het opstellen van de arbeidsovereenkomst en worden deze onderdeel van jouw personeelsdossier.


Functievereisten

Inzage persoonsgegevens

Je kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die Beequip over je verzamelt en deze laten corrigeren, overdragen of verwijderen door contact op te nemen en te vragen naar de afdeling HR: +31 (0)10 340 0844 of mailen naar info@beequip.nl